Voor al uw schoonmaakwerk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Utrecht? Wij kunnen alle verschillende soorten schoonmaakwerk voor u uit handen nemen. U kunt ons zowel voor eenmalige schoonmaak inschakelen, zoals bij een grondige reiniging, evenementen schoonmaak of opleveringsschoonmaak, maar u kunt ons ook inzetten voor een frequente schoonmaakregeling. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan dat dagelijks zijn, maar ook (twee)wekelijks.

U kunt ons inzetten voor het schoonmaakwerk van zowel kantoren, scholen en zorginstellingen als openbare ruimtes van bijvoorbeeld een VVE zoals trappenhuizen en liften. Wij krijgen iedere ruimte schoon!

Wij denken met u mee

Samen met u stellen we desgewenst een schoonmaakplan op maat op. We luisteren daarbij uitgebreid naar uw wensen en behoeften, maar denken ook goed met u mee over de mogelijkheden. Samen komen we zo tot een schoonmaakplan dat geheel bij uw situatie past!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. We willen dat u zo weinig mogelijk overlast ondervindt van onze diensten en stemmen onze werktijden dan ook graag met u af.  Als familiebedrijf voelen wij ons altijd erg betrokken bij onze klanten. We doen er dan ook alles aan om de klant tevreden te stellen en staan altijd open voor feedback. Onze medewerkers zijn altijd goed opgeleid en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste richtlijnen binnen de schoonmaakbranche.  Wilt u meer weten over onze diensten? Bel voor meer informatie naar 085 - 106 1600 of vraag direct vrijblijvend een offerte aan! We zijn u graag van dienst in Utrecht en omstreken.