Wat is opleveringsschoonmaak?

Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Deze panden zijn dan echter nog lang niet schoon te noemen en zeker nog niet geschikt voor bewoning. Om die reden is vaak opleveringsschoonmaak nodig. Zo worden ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften echt schoon gemaakt.

Opleveringsschoonmaak is, binnen de schoonmaakbranche, een vak apart. Het vergt namelijk de nodige ervaring en inzicht om deze specialistische klus op de juist wijze uit te voeren. Voordat de oplevering plaats vindt, kunt u erop vertrouwen dat wij het pand fris en schoon opleveren.

Meer eenmalige schoonmaak

Onze schoonmakers kunnen in Utrecht en omstreken tevens zorgen voor het uitruimen en schoonmaken van woningen ten behoeve van een verhuizing, of na het overlijden van een bewoner. Maar ook het uitruimen, ontruimen en ontsmetten van (bedrijfs)panden met achterstallig onderhoud behoort tot de mogelijkheden.

Wij helpen u graag bij de opleveringsschoonmaak van uw woning of bedrijf in de regio Utrecht. Met onze hulp is een schoon en goed resultaat verzekerd! Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van eenmalige schoonmaak? Of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in. U kunt ons ook bereiken via . Eén van onze medewerkers staat u graag te woord!