Glasbewassing als visitekaartje

Met glanzend schone ruiten en een frisse schone gevel laat uw pand een goede indruk achter bij uw klanten. Met de tijd, aandacht en energie die onze glazenwasser uit Utrecht aan uw pand besteedt is dan ook geen moeite verspild. Uw ruiten en blik naar buiten zijn het waard.

Schakel daarom vandaag nog een glazenwasser in van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht, zodat uw klanten en bezoekers direct zien waar het bij uw bedrijf om draait: opgeruimde, heldere resultaten!

Hebben uw ramen ook dringend een zeem en een emmer sop nodig? Wij staan in Utrecht en de wijde omgeving daarvan klaar om uw telefoontje aan te nemen op het nummer 085 - 106 1600.

Schone ramen door onze glazenwasser

Het interieur is natuurlijk niet het enige onderdeel van uw pand dat regelmatig schoonmaak nodig heeft. Op een heerlijke, zonnige dag is het soms pas echt goed te zien en wordt het u hoe langer hoe meer een doorn in het oog; de ramen zijn voorzien van een groezelige laag stof. Vuil hoopt zich makkelijk op op ramen, en het is op zo’n zonnige, heldere dag natuurlijk heerlijk om naar buiten te kunnen kijken door ruiten die streeploos en kristalhelder gelapt zijn. We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat ramen zich soms op grote hoogte bevinden, en we begrijpen dat u geen zin heeft om zelf op een wiebelende ladder te gaan staan.

Daarom kunt u onze glazenwasser op ieder moment inschakelen voor elk soort glasbewassing. Of het nu op de 2e verdieping is of op de begane grond, wij draaien onze hand er niet voor om! Wij leveren altijd hetzelfde streeploze, kraakheldere werk af. Onze glazenwas resultaten bevinden zich hoe dan ook altijd op niveau!